Н о в и т е   Е н е р г и и

Отваряне на Земята към Космическите енергииМного е важно за всеки да се отвори към новите енергии на Земята, защото в този момент те са по-силни от всякога. И колкото по-добре се вкореняват в планетата, толкова по-ефективни стават. И макар много хора да не могат да различат психична от многоизмерна енергия или физична от духовна, няколко типа от тези нови енергии ще бъдат обсъдени тук с надеждата да позволите на себе си да бъдете в контакт с реалните промени, които стават на планетата.


Кристалните енергии


Тези енергии започнаха да достигат Земята през 1998г. В началото бяха много фини и недоловими за нейните обитатели. Те са много важни за изграждане на новото светлинно тяло, както в личен план, така и в планетарен. През последните две години засилиха своето въздействие. Това е светлината, която пробужда яснотата в Земята и в хората. Яснотата в това да видите и разпознаете различните нива на своята същност и да работите с тях.

Когато работите с тях имате възможност да разберете процесите в себе си и да бъдете в синхрон с промените. Ако имате нужда от повече яснота относно своето многоизмерно съществуване, позволете на тези кристални енергии да навлязат в живота ви. Те ще ви помогнат да видите и да разберете и най-дребния детайл в себе си и най-малката област. Трансформирайте тази област след това с Виолетовия Пламък. Тези поредни стъпки са много важни!

Кристалните енергии се предават към Земята от слънчевия логос и това става най-вече в периодите на слънчеви изригвания. Те подпомагат освен всичко друго и минералите и металите в тялото ви, като ги кодират с енергиите на светлината и любовта, премахвайки ниските наслагвания и вибрации в клетките.Медните Кристални енергии


Те се наричат така заради особения цвят на кристалните енергии. Пречистват старите структури и наслагвания. Блокажи могат да се появят във всички тела от фината структура, защото се задържаме за миналото, към стари идеи и представи. Дори да се работи с други енергии, понякога дори скрито за нас самите, не позволяваме новото да навлезе изцяло. Помолете своята група, Елохимите на тези енергии, Архангел Ауриел или Санат Кумара да ви помогнат да интегрирате медните енергии, ако чувствате, че има нещо във вас, което сякаш не можете да пуснете да си отиде. Първо внесете чистите кристални енергии, така че и най-тъмните кътчета във вас да бъдат озарени и след това допуснете медните кристални енергии да омекотят натрупванията и насъбраната мъгла там.Сребърните Кристални Енергии


След това внесете сребърните кристални енергии, които вкореняват енергията още по-дълбоко и пречистват още по-основно. Те също така активират енергийните потоци в цялата ви система и помагат за разгръщането на светлината във всички посоки.


Златните Кристални Енергии


Внесете златните кристални енергии и им позволете да текат навсякъде през вас. Тази енергия прави цялата ви структура още по-фина и високовибрационна и помага светлината да навлезе на клетъчно ниво.


Новият Виолетов Пламък


И накрая допуснете Новия Виолетов Пламък във вашата система, така че освободените от нея блокажи да бъдат трансформирани. Недейте да оставяте старата енергия просто да гравитира около вас, превърнете я в светлина.

“Аз Съм Жермен, Майстор на седмия Лъч и ви поздравявам с Любовта. От края на октомври 2002 вибрацията на Земята достигна ново ниво. Това позволи да се увеличи и силата на много от енергиите, които вие получавате от Шамбала, планетарния център на светлина. Енергията на виолетовия пламък едновременно повиши своята интензивност и започна да навлиза още по-надълбоко в атомната вибрация. Действието, на който и да е от космическите лъчи, е толкова силно, колкото високи са вибрациите на планетата или съществата, които го приемат. И след октомври 2002 всички космически лъчи достигат Земята с нова и по- дълбока сила и е силно препоръчително да се настроите към тези новоразкрити нива от тях. Пренастройте се от техните по-ниски вибрации, колкото и познати за вас да са, и потърсете възможно най-високите им достъпни за вас пластове.

Енергията на “Новия Виолетов Пламък”, както бих искал да обознача тази енергия (и ви моля да я извикате при себе си ако искате да работите с виолетовия пламък) е различна по форма, есенция, цветове и разбира се по сила. Тя не тече както досега като един непрекъснат поток надолу през нивата до вас, а е като мощна спирала с изключителен интензитет. Цветът й е много по-светъл, защото сребърните и виолетовите нюанси на седми лъч са изцяло интегрирани помежду си. Можете да я видите като перлено виолетово сред брилянтно бяло. Сребърното в нейната есенция има за цел да разтвори наслагванията и да трансформира всички кристализации, а виолетовия пламък - да ги трансформира и да им позволи да се слеят със светлината.

Аз ви моля, когато работите с новия виолетов пламък, да пуснете тази енергия през цялата ви система - от физическо/етерното тяло, през емоционалното, менталното до духовното тяло, и да помолите всички кристализирали триизмерни форми на съзнание в тях да бъдат разтворени. Наситете клетките си с нея, атомите, електроните, суб-атомните частици. Правете това докато не усетите, че всички блокирани енергии във вас са освободени и изчистени. Ще разпознаете това с осъзнаването, че старите навици, ментални модели, вярвания и нагласи вече не са част от вашия живот. Тогава и само тогава започнете да работите като изпращате светлина към хората, които ви молят за това. Само след като сте направили истинска промяна в живота и съзнанието си, можете да бъдете в помощ и служене на тези около вас.

Ако, например, искате да работите със своите чакри, само така ще можете наистина да ги трансформирате към петизмерните честоти, на които вибрира виолетовия пламък в момента, и да ги отворите. И след това можете без притеснения дали ще издържите енергията или дали ще можете наистина да я интегрирате, да допуснете в себе си светлината на христовото съзнание. Това е много начална стъпка към пълната интеграция и проявление на вашето светлинно тяло. Така можете да позволите все повече от неговата светлина да се кодира във физическата структура, така че вашите клетки да започнат да функционират многоизмерно и дори вашето физическо тяло да започне да се слива с Аз Съм Присъствието. С тази енергия можете да възстановите правилното движение на вашата Мер Ка Ба, ако допуснете новия виолетов пламък в прана канала и във всеки център от Цветето на Живота.

Диамантените енергии


Диамантените енергии са най-високите честоти на кристалните енергии. Ако сте Мастер Лечител в Шамбала Енергиите то вие вече сте настроени и свързани с всички тези нови енергии. Приемете това като отговор на всеки ваш въпрос защо енергийните ви полета съдържат тези изключително фини и високи енергии, защото няма човек от вас, който малко след отварянето към Шамбала и Махатма, да не е преживял диамантената честота и да не е забелязал промените в себе си. Диамантената честота на Шамбала е най-високата енергия, която е достъпна за физическата структура на Земята. Разбира се, всеки от вас може да достигне до много по-дълбоки пластове на светлината, много по-силни или фини по време на медитация, но това става във вашето светлинно тяло отвъд вибрацията на Земята. Активацията и свързването с енергията на възнесените учители в Шамбала ви свързва с всички нови енергии, които идват на Земята или ще дойдат някога. И този процес е автоматичен, няма значение дали правите нещо или не, или дали знаете за тях или не. Следващите думи са за всички останали, които нямат този достъп и връзка и които биха искали да се докоснат до океана от светлина, който залива планетата.

Тази диамантена светлина е абсолютната интеграция на вашето същество тук на Земята. Всеки център на съзнание, пласт от светлина, електромагнитна структура, поток от енергия, вътрешно пространство е свързан с всичко останало във вас. Вече няма отделни елементи и нива, разделение между тях. Всеки ваш аспект дотолкова дълбоко и завинаги е свързан с вашето Аз Съм Присъствие, че енергията се изразява едновременно, във всички посоки, без разлики. Всеки аспект е цялото. Всеки център на съзнание е Аз Съм Присъствието. Това е пълната интеграция между Мъдрост, Любов и Задача. Ако искате да работите с Диамантените енергии би трябвало първо да сте премахнали и последната следа от негативните емоции и мисли. Това е обединена светлина, която непрекъснато ви напомня за вашия космически произход, за вас като аспект на Източника. Ако сте Мастер Лечител в Шамбала Енергиите, позволете на тази енергия да тече отвътре навън, от вашия централен канал към безкрайността, така че всяка енергия, която все още не е докосната от диамантената честота да бъде озарена и трансформирана. Ако нямате тази връзка, единственият начин да достигнете до диамантената честота е да олекотите системата си от четири тела от всички кристализирали форми и тежки енергии, да трансформирате, да позволите на сребърните кристални енергии да разширят светлината през вас, на златните кристални енергии да изфинят и да издигнат вибрацията ви, на новия виолетов пламък да превърне всичко в светлина и тогава да можете ще станете канал за диамантените енергии.


Звездните енергии


Звездните енергии са всички тези потоци, които достигат до Земята от Космоса. Много от тях имат изключително подкрепящо въздействие и могат да ви наситят с много и чисти качества. Те лекуват, хармонизират, подхранват и предпазват. Звездните енергии са много силни и могат да повлияят много. Всеки път като работите с тях, първо, бъдете сигурни, че сте насочени от вътрешното си същество към тях, и второ, бъдете сигурни, че се свързвате към възможно най-високите достъпни за вас вибрации от тези звездни лъчи. Дори от вчера до днес от гледна точка на енергията, разликата е огромна. Не фиксирайте съзнанието си към нищо и недейте да позволявате на себе си да спирате развитието си като се придържате към познатото старо, защото миналото не съществува. Тези звездни есенции могат да се използват за лечение, по същия начин както земната природа може да лекува или по същия начин както отивате при някой друг, за да ви лекува. Те са много по-силни и въздействащи, защото са еманацията на планетарните и слънчевите логоси на други звездни системи, по същия начин както енергията на Санат Кумара или Аполо отеква през Вселената.