Практика: Осветляващите Деви


от 10.00 до 16.00 ч.


Водещ: Георги Георгиев
Център Сен ЖерменРаботата с Девите е най-лесният и интуитивен начин за работа с енергиите около нас, пречистване на пространството, активирането му и извикването на Пазител в него, а също така са и средство за проявление чрез холограмите, мислите и емоциите, които излъчваме.

Великите Осветляващи Деви за хилядолетия са били припознавани като боговете на земните пантеони и те са използвали този канал, за да работят с човечеството, макар да са само представители на божествената енергия и да следват плана на Единния.

Много голяма част от езотеричната информация всъщност е свързана с Девите - това са Пазителите на различни местности в природата, личния Ангел Пазител, Соларния Ангел, елементалът на тялото, но също така това е вибрацията на здраве, изобилие, просперитет, късмет, хармония, яснота, вдъхновение... И хиляди и хиляди човешки същества несъзнателно са се зареждали с техния "потенциал" или заряд и са проявявали тези качества по един естествен начин. В медитация ние можем да го направим СЪЗНАТЕЛНО и ПРЕДНАМЕРЕНО. По време на курса "Осветляващите Деви" се спряхме на основните тънкости как да привлечем тяхното внимание, за да можем да направим връзка с тях. В това продължение ще преминем през поредица от медитации, за да се заредим с определени заряди от тях.

По време на тези практики ще се спрем на част от медитациите, през които преминахме на курса 'Осветляващите Деви'


Медитации и активации

  • Свързване със собствената Дева на Съзнанието (наричана често в миналото Ангел-Пазител)
  • Работа с Девите Пазители на местности в природата
  • Зареждане с енергията на определени Деви, чийто качества искаме да проявим в живота си
  • Зареждане с енергията от Ангелските Лъчи

Кой може да се запише: всички, които са преминали през курса Осветляващите Деви.
Този ден е за практикуване на информацията от 'Осветляващите Деви' и са продължение на курса.

Практиката може ли да се записва? Не. Целта не е да бъдете ограничени, а точно обратното - да започнете да разчитате на собствената си връзка и енергия в медитациите.

Такса за участие: 25лв.
за записване email: stgermain.bg@gmail.com